Marie-Noelle Pichard

A citrom titka

Készleten

1479 Ft1184 Ft20%

Készleten

Kiadó: , 2014

Oldalszám: 128

Kötés típusa: keménytáblás, cérnafűzött

Fordító: Varga Judit Mária

ISBN: 9786155178542

Műfaj:

A könyv első része a citrom kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik.

A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

A citrom élénksárga gyümölcse manapság előkelő helyet foglal el a számtalan jó tulajdonsággal rendelkező természetes termékek között. Sokáig egyszerű konyhai összetevőnek tekintették, és csak mostanában kezdik felfedezni, sőt újra felfedezni a jó tulajdonságait:

  • – C vitaminban gazdag,
  • – Az egészség és a szépség területén számos a felhasználási lehetősége,
  • – Ha a főzéshez használjuk, akkor mindent feljavít, amivel csak érintkezésbe kerül,
  • – Ugyanolyan jól, sőt egészségesebben tisztít, fertőtlenít és szagtalanít, eltávolítja a rozsdát, a vízkövet és a textiliák foltjait, mint a bolti termékek.

Próbáljuk ki, és meglátjuk, hogy attól fogva nélkülözhetetlenné válik a háztartásunkban!

„A citrom titkai” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik szeretnék alaposabban is megismerni, hogy miért lehet érdekes számunkra a citrom, ez az élénk sárga gyümölcs, amely mindenre jó, a vastag héja és savas húsa az ember számára különösen sok jótékony tápanyagot – kincset – rejt magában, és amely minden területen – az egészség, a szépség, a főzés, sőt még a háztartás területén is – nélkülözhetetlenné teszi magát.