Vissza ide: Kultúrák
Akció!

Valcsicsák Zoltán

Álmomban Bhutánban ébredtem

Utazások a Mennydörgő Sárkány és a Bruttó Nemzeti Boldogság földjén

Elfogyott

4800 Ft4224 Ft12%

Elfogyott

Kiadó: , 2015

Oldalszám: 376

Kötés típusa: Kartonált, füles borító

ISBN: 9789631232493

Műfaj:

Személyes napló, hiánypótló útikönyv és portrékötet egyben.
Sok színes képpel, hasznos információval és lélekemelő történettel.

„A Bhutáni Királyságba először 2011-ben jutottam el és azt hittem, hogy pár hónap önkéntes munka után hazajövök és az életem a megszokott mederben folyik majd tovább. De nem így lett.

 Bhután meglepett, megváltoztatott és inspirálólag hatott rám és – úgy hiszem – felszínre hozta bennem a minden emberben ott szunnyadó pozitívumokat: a kíváncsiságot, az újra és másra való nyitottságot, az idegen kultúrák és nézőpontok elfogadását, a segíteni akarást, a természet szeretetét, a csendes szemlélődést, az egyszerűség iránti vágyat, a sokszor megmagyarázhatatlanul kitörő életörömöt, valamint azt a mély és tartós boldogságot, amelyet csak lélekemelő emberi találkozások adhatnak.

 Sárkányföld számomra nem csak egy felfedezésre váró távoli országot és annak lakóit jelenti, hanem egy csodálatos álmot is, amelyet ébren és éberen álmodok, miközben egyre növekvő számú útitársammal járom felfedező utam. Az utat, amely Bhután és a világ, önmagunk és egymás jobb megismerése és elfogadása felé vezet.

 Kedves (jövendő) olvasóm, csatlakozz hozzám ezen az úton, merülj el a könyvemben, és ismerd meg ezt a szeretni való kis országot: Bhutánt! Nem fogod megbánni.”

Valcsicsák Zoltán, az „Álmomban Bhutánban ébredtem” című könyv szerzője, a Magyar–Bhutáni Baráti Társaság elnöke