Vissza ide: Tibet

Tenzin Wangyal Rinpocse

Gyógyító hangok

Hét tibeti gyakorlat az akadályok leküzdésére és rejtett erőink fölébresztésére

Kiadó: , 2017

Oldalszám: 150

Kötés típusa: Kartonált

Műfajok: , , , , ,

    Az egyik legrégebbi és töretlen spirituális hagyomány Tibet Bön Buddhista hagyománya. Ez a bölcsesség ösvény fennmaradt, egy maroknyi láma erőfeszítésének, olyan Bön vonaltartóknak köszönhetően, mint Tenzin Wangyal Rinpoche. Most a Tibeti hangok gyógyító ereje által, kapcsolatba léphetünk a Bön gyakorlat ősi, szakrális hangjaival – és ezeken keresztül aktiválhatjuk gyógyító lehetőségünket.

    A Bön gyógyító hagyomány segítségül hívja az Öt Harcos Szótagot – „mag” hangokat – melyek elvezetnek minket a tudat lényegi természetéhez, felszabadítják a határtalan kreativitást és a pozitív minőségeket, melyek alapvetőek ehhez. A hangok orvossága által ki tisztíthatjuk testünkből, energiánkból, érzelmeinkből, és lényünk finomszintű szakrális dimenzióiból az akadályokat.

    E könyvben és a letölthető hanganyagban összegzett tanuló programmal Tenzin Wangyal Rinpoche eszközöket ad nekünk, hogy hozzáférjünk a bölcsességhez és az együttérzéshez; hogy felhasználjuk a szakrális hangok rezgését testünk megtisztításához; hogy kapcsolatba kerüljünk a bennünk rejlő tökéletességgel, teljességgel és felébredett spirituális értékkel.