108 lényegi tanítás a vadzsrajána ösvényen

1990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: Fa1074 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a könyv Őeminenciája Garchen Rinpocse — a Drikung Kagyü Hagyományvonal egyik tibeti Lámája, egy nagy megvalósítást elért jógi, egy gyakorlatias tanító és sokunk szere- tett guruja — éleslátó idézeteinek, inspiráló tanításainak és tett guruja — éleslátó idézeteinek, inspiráló tanításainak és szívbéli tanácsainak gyűjteménye.

A jelenlegi 8. Garchen Rinpocse a 12. században élt és nagy beteljesítést elért jóginak, Gar Chodingpanak az inkarnációja. Gar Chodingpa a Drikung Kagyü hagyományvonal — amely a nagyszerű fordító-jógi Marpa Lotcaváig, illetve Tibet legnagyszerűbb költő-jógijáig, Milarepáig vezethető vissza — alapítójának, Dzsigten Szumgönnek volt az egyik szívbéli tanítványa.

Garchen Rinpocse jól ismert mélységes megvalósításáról, kedvességéről és együttérzéséről, nemcsak a saját hagyományvonalának mesterei és tanítványai becsülik nagyra, hanem más tradíciók tanítói és tanítványai is.

A könyv 108 rendkívüli tanítást, bölcseletet, Buddha lényegi tanítását foglalja magában mint a 37 Bodhiszattva Gyakorlat, a karma tévedhetetlen törvényének, valamint a viszonylagos és végső bodhicsittának gyakorlatait.

Jelen könyv nem jöhetett volna létre számos dharma-tanító, vadzsra testvér, fordító, barát és dharma-központ feltételektől mentes támogatása nélkül. Kiemelt köszönet jár Ina Dhargyénak Rinpocse tibeti idézeteinek angol nyelvre való fordításáért és leírásáért, valamint Quangnak a szöveg szerkesztéséért és könyvben való kiadásáért.

Váljon minden érző lény javára!