Sale!

Alan Cohen

A csodák tanítása könnyedén

Utazás a félelemtől a szeretetig

2600 Ft2340 Ft10%

Elfogyott

Kiadó: , 2016.

Oldalszám: 208

Kötés típusa: Kartonált

Szerkesztő: Kajtár-Schneider Krisztina

Fordító: Goitein Veronika

ISBN: 978-963-2912-76-9

Műfajok:

Leírás

„A csodák tanítása az egyetlen olyan könyv, amelyet milliók vettek meg, de csak kevesek olvastak.”
Ha te is egyike vagy azoknak, akik szeretnék ennek a csodálatos könyvnek a tanítását alkalmazni, de nehezükre esik az olvasottakat értelmezni, gyakorlatait elvégezni, akkor ez a könyv neked íródott. Célja, hogy segítsen elindulni a tudáshoz vezető úton.

„Lehozzuk A csodák tanítását a földre; magasröptű elveit praktikus, egyszerűen érthető eszközzé alakítjuk, és megtanítunk arra, hogyan alkalmazd az igazságát, hogy jobbá váljon az életed. … Szeretném megmutatni, mennyire egyszerű valójában az egész. A csodák tanítása tulajdonképpen egy térkép, amely kivezet a pokolból. … Ha jól alkalmazod, akár ezerévnyi küzdelmet is megspórolsz. Ha ez a könyv ennek akár a töredékétől is megment, akkor érdemes időt szánnod rá.”

Akár fájdalmas nehézségekkel küzdesz, akár jól alakul az életed és szeretnéd, hogy még jobb legyen, a könyv ihletet adhat, segíthet a gyógyulás, az ébredés következő szintjére lépni, hogy megérezhesd, veled is történhetnek csodák.

Megjegyzés

Ezt a könyvet Filosz munkatársai leginkább azoknak ajánlják, akik nagyon leegyszerűsítve szeretnének kapni egy kis fogódzót a csodák tanításainak magaslatai felé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.