Sale!

Szvámí Véda Bháratí

A meditáció és a meghalás művészete

3200 Ft2560 Ft20%

Készleten

Kiadó: , 2020

Oldalszám: 228

Kötés típusa: Kartonált, füles borító

Fordító: Mezősi Anna

ISBN: 978-963-9841-12-3

Műfajok: , , , ,

Lapozz bele:

Leírás

Ez a tudományos igényességgel megírt, mély és belátásteli mű elénk tárja mindazt a tudást, mely év­ezredek óta segíti az emberiséget az élet és halál közötti szakadék átívelésében. Bemutatja azt a meditációs hagyományt, amellyel a keleti és nyugati bölcsek képesek voltak túllépni a halálfélelmen – sőt mindehhez gyakorlati bevezetőt is ad.

A különböző kultúrákból vett lelke­sítő idézetek segítenek abban, hogy a saját halál­képünk árnyaiból kimozdulva rátaláljunk életünk mélyebb élményére. Mindazok, akiket valamilyen okból megérintett a halál realitása, e könyvből segítséget meríthetnek, hogy önnön félelmeiket meghaladva kapcsolatba kerüljenek az élet és a halál eddig rejtett, láthatatlan dimenziójával. „Nincs bennem ambíció, csak van egy szívemnek kedves kötelességem, melyet a himalájai mesterek szellemi öröksége ró rám.

Ők ezt a feladatot nemzedékről nemzedékre átadták, talán generációk ezrein át: »A világban szenvedés van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy enyhítsd a fájdalmat! Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy elcsendesítsd az emberek tudatát!«”