Fodor Balás és Kozma Dániel

Meditáció és kreativitás

Mentális tudás a gyakorlatban

5775 Ft

Készleten

, 2020

Oldalszám: 384

Kötés típusa: Kartonált, füles borító

ISBN: 9786150081816

Műfaj:

Lapozz bele:

Leírás

Vannak olyan tanítások, amelyek ősiségük okán nyűgöznek le minket. Másokat pedig éppen frissességük és a mai korban való alkalmazhatóságuk tesz autentikussá. E mű lényegében kijelenti, hogy a meditációhoz hasonlatosan az alkotói állapot is velünk született lehetőségünk és tudatosan irányítható. Olyan szemléletmódokat és gyakorlati tanácsokat ad át, amellyel mindkét területen birtokba vehetők a szunnyadó képességek, tudatossá és alakíthatóvá válnak az ösztönös működések. Szó esik benne az egyéni és a csoportos gyakorlásról, ahogyan az inspirált művek mögöttes információihoz való hozzáférésről és az alkotó életút kibontakoztatásáról.

A kötet jelentős részét gyakorlatok leírása teszi ki. Ezek között megtalálhatók a különböző mentális technikák, közös meditációk és az alkotói állapot kialakításával és finomhangolásával kapcsolatos módszerek is. Kihagyhatatlan olvasmány nem csak alkotóknak és nem csak meditálóknak, hivatástól és életkortól függetlenül.

A mű szerzője Fodor Balázs mentális tanító, aki több évtizedes gyakorlati tapasztalattal bír a meditáció és az elmélyült tudatállapotok alkalmazása terén.

Szerzőtársa egykori tanítványa, Kozma Dániel, aki gyakorló művészként, íróként és műfordítóként aktívan járja az alkotás és a meditáció útját. Mindketten szívből ajánlják művüket a legszélesebb körnek.