Back to Pszichológia
Sale!

Gina Ogden

Nők, akik szeretik a szexet

3510 Ft3159 Ft10%

Készleten

Kiadó: , 2007

Oldalszám: 348

Kötés típusa: Kemény tábla, cérnafűzött

Szerkesztő: Sebő Júlia

Fordító: Máriás Petra

ISBN: 978 963 9718 16 6

Műfaj:

Lapozz bele:

Leírás

Ebben a különleges könyvben magukat erősen szexuális beállítottságúnak tartó nők beszélnek intim részletekbe menően arról, hogy mi nyújtja számukra a legnagyobb örömöt. Tapasztalataik szerint az igazi szex sokkal többet jelent két test egybeolvadásánál: erőt, energiát és mély megelégedettséget hoz életük szinte minden területén. Nemiségük korántsem csak a közösülésről és az orgazmusról szól; az egész testre kiterjedő érzékiség, a bizalom, a megosztás, a szeretet és a spiritualitás legalább ilyen fontos alkotóelemek lehetnek.

Gina Ogden több évtizedes szexológiai kutatás eredményeire alapozott, beszélgetésekre épülő, közérthető stílusban, de mégis tudományos igénnyel megírt műve lehetővé teszi a nők számára, hogy saját szemszögükből értsék meg szexualitásukat. „A megerősítés üde, megindító és példátlanul felszabadító mesterműve. Ajánljuk a szexualitással foglalkozó szakembereknek, diákoknak, betegeknek és klienseknek egyaránt, voltaképpen mindazoknak, akik szeretik a nőket, és természetesen a szexet szerető minden nőnek (éppúgy, mint azoknak, akik meg akarják szeretni a szexet).

A Nők, akik szeretik a szexet az elmúlt évek legfrissebb levegőt árasztó műve.” The Journal of Sex Research (A szexkutatás szaklapja)