Info

+36-1-321-6459

+36-70-600-19-05

Nyitvatartás

 

 

 

 

Fizetési lehetőség

  1. Készpénz, bankkártya (Csak kiszállítás és csomagpont esetén)
  2. bankielőre utalás
  3. utánvét (kézbesítés kérése esetén)

Személyes átvétel

Helyszín:  Filosz Boltban Bp.Oktogon tér 3. III/5.)

Fizetés: készpénzben vagy visszaigazolt előre utalással

Időpont: a mindenkori NYITVATARTÁSI REND

Kérjük, hogy a rendelések átvételével várják meg az ezt visszaigazoló levelünket.

Kiszállítás

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Lehetőségek

  1. Kiszállítás megadott címre
  2. Kiszállítás kiválszott GLS CsomagPontonra

Határidők

A rendelés feldolgozása (feladása) általában 0-4 nap. Ehhez jön még a futárszolgálat 24 órán belüli kiszállítási ideje. Elhúzódás esetén arról levélben értesítjük.

Díjszabás

ÁRVÉTELI MÓD FIZETÉSI MÓD
Banki előre utalás Fizetés átvételkor (készpénz, kártya)
Személyesen
Oktogon tér 3. III/5.

0 Ft

0 Ft

GLS CsomagPont
500 csomagpont

1300 Ft

1300 Ft

Kiszállítás címre

1300 Ft

1300 Ft

Név: Filosz Humán Bt.

Számlaszám: 16200010-61285976   
IBAN szám: HU35 162000106128597600000000
SWIFT/BIC kód: HBWEHUHB

Megrendelés

A kiválasztott könyvek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. A Fizetés gombra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheti a rendelését. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

A “kosár”

Hogy a kiválasztott könyveket megrendelje vagy előrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a Kosárba helyezi azokat. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.

  …

Érvényes rendelés feladásához szükség van az Ön adataira.A regisztrációt megteheti a “Kosár” összeállítása előtt, közben vagy után is, a BEJELENTKEZÉS vagy aSZEMÉLYES BEÁLLÍTÁSOK feliratra kattintva. Regisztrációkor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Belépés/Kilépés

Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba. Egyébként az érvényes e-mail címmel és jelszóval tudbelépni. A Kijelentkezés gombra akkor van szükség, ha olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében könyveket rendeljen nálunk.

Elfelejtett jelszó

Ha már regisztrált a Filosz Boltban, de elfelejtette jelszavát, kattintson a jelszó-emlékeztető gombra, majd adja meg a regisztrált e-mail címét, amire rendszerünk automatikusan elküldi Önnek a jelszót.

Adatmódosítás

Ha adatai időközben változtak, bármikor módosíthatja őket a Beállítások fülre kattintva.

Többféle cím megadása

Ön megadhat ALAPÉRTELMEZETT SZÁLLÍTÁSI CÍMet és ALAPÉRTELMEZETT MEGRENDELŐI CÍMET (Ez lehet pl. a számlázási cím is.) Ehhez először az ÚJ CÍM HOZZÁADÁSA gomb segítségével adjon meg az Ön számára aktuális címeket (tetszőleges számban, például ajándékba is küldhet könyvet), amit a rendszer eltárol. Ezután ezekből a címekből jelölje ki az Alapértelmezett szállítási és/vagy Megrendelői címet.

 

…kiszállítás az Ön által adott címre

A rendelés feladásának napján értesítjük Önt , hogy a csomag átkerült a kézbesítő futárszolgálathoz, akik a csomagot 24 órán belül eljuttatják a rendeltetési helyére.

Kiszállítás esetén a futárszolgálat kétszer kísérli meg a kézbesítést, akadályoztatás esetén telefonon ismegpróbálja elérni a megrendelőt.

…GLS CsomagPontra

A futár SMS-ben és/vagy e-mailben küld értesítést, hogy az áru a kiválasztott GLS CsomagPontba megérkezett. Aküldemény 5 munkanapon belül vehető át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Cseregarancia

A nálunk vett és hibátlan állapotban visszajuttatott könyvekre 1 hétig levásárlási lehetőséget biztosítunk, akár számlabemutatás nélkül is, névbemondással. A nálunk vett nyomdahibás könyveket 3 hónapon belül becseréljük, vagy ha erre nincs mód, akkor levásárlási vagy pénz visszafizetési lehetőséget biztosítunk.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek »

A rendelési állapotok változásairól a rendszer automatikus üzeneteket küld. .A rendelés állapotát online is figyelemmel követheti a bolt.filosz.hu oldalra bejelentkezve, a jobb felső sarokban lévő “Fiókom” menüpont alatt.

A leggyakoribb rendelési állapotok

Függőben: A rendszer sikeresen rögzítette a rendelést, de a tartalma még nem került sem ellenőrzésre, sem összeállításra.

Folyamatban:Ez az állapot akkor lép fel, amikor a rendelést postáztuk Önnek. Egy-két napon belül várható a kézbesítés, vagy személyes átvétel esetén ekkortól kezdve lehet átvenni a névre szólóan összeállított csomagot.

Tartva: Amennyiben valamelyik könyvet külső raktárból kell behozatni, vagy a beszerzése bizonytalan de nem reménytelen, akkor Önt erről konkrétan is tájékoztatjuk, és csomag állapotát TARTVA állapotra állítjuk.

Teljesített: Amikor a Filosz számláján nyugtáztuk az kifizetés (átutalás) megérkezését.Visszavonva: Amikor valamelyik fél okán a rendelés nem teljesül.